00 logo 1e positief web01

14 augustus 2020

20 aug slide PCRdak volgorde

 

 

Reserveer nu je stoel voor de informatieavond

Je dorpsgenoten,  actief in de werkgroep vam Dorp Centraal organiseren voor alle inwoners uit Oosterzee, Echten, Echtenerbrug, Delfstrahuizen en Bantega een collectief zonnedak bij Bouwbedrijf Harm de Jong in Oosterzee.

Heb je interesse in één of meerdere certificaten (en dus een lagere energierekening en een beter milieu) en woon je in postcodegebied  8536, 8537, 8538, 8539 of 8508, kom dan naar onze informatiebijeenkomst over het collectieve zonnedak.
Op deze bijeenkomst lichten wij en de professionals van Ecoop, die ons organisatorisch ondersteunen, de verschillende opties, de kosten en je energiewinst toe. Ook vertellen we je over de voorwaarden en er is voldoende ruimte voor het stellen van vragen.

Driekwart van het zonnedak is al gereserveerd voor dorpsgenoten. Er zijn nog voor een paar huishoudens certificaten beschikbaar.  Als je nog gebruik wilt maken van dit belastingvoordeel voor de komende 15 jaar, dan moet je beslist komen.

Wat:       Informatieavond Collectief Zonnedak

Datum:  26 augustus 2020,  20 uur

Locatie: Café de Jister (voorheen Café Tjeukemeer) in Heerenweg 59, Oosterzee

Programma

 • Wie zijn wij?
  Je dorpsgenoten van de werkgroep van Dorp Centraal stellen ons voor
 • Hoe werkt het?
  Informatie hoe het Collectieve Zonnedak en de postcoderoosregeling
  door de professionals van Ecoop, die ons organisatorisch ondersteunen
 • Hoe kun jij meedoen?
  Inschrijving en beschikbaarheid
 • Wat wil je nog weten?
  Antwoord op jouw vragen

Voor vragen kun je contact opnemen met Willem de Bruijn (06-51195858) of Folkert Boersma (06-20321464)


Ontmoet ons coronaproof!

Café de Jister in Oosterzee (voorheen Café Tjeukemeer) is twee maanden geleden na een overname en een grote verbouwing heropend. Daarbij is ook de ventilatie goedgekeurd.
De ruimte is met 220 m2 royaal geschikt om meer dan 50 mensen met 2 meter afstand te ontvangen. Om onze gezondheid maximaal te waarborgen beperken bij het voor deze informatieavond tot maximaal 30 deelnemers en laten de ramen open staan. Het Café is deze avond voor andere bezoekers gesloten.

Reserveer jouw stoel voor de informatieavond

Ook je partner, buurman/vrouw of vrienden en kennissen, die zich nog niet hebben aangemeld, zijn welkom.. Maar i.v.m. Corona alleen voor zover stoelen vrij zijn en met aanmelding.
Laat ons via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. even weten óf en met hoeveel personen je komt.

Reserveer nu je stoel voor de informatieavond
Reserveer hier je certificaten