00 logo 1e positief web01

Prijsvergelijking: Noordelijk Lokaal Duurzaam heeft het laagste kWh-tarief

Wist u dat Noordelijk Lokaal Duurzaam op dit moment de laagste prijs per kWh rekent? Dat is bijzonder prettig voor grotere gezinnnen, die wat meer verbruiken. Het gastarief is bij Essent € 0,002 voordeliger. Maar Essent levert geen CO2-gecompenseerd, vergroend gas.

1609 tariefvergelijking NLD

De verschillen tussen de groene energie van Noordelijk Lokaal Duurzaam, Greenchoice, Nuon Groen en Essent Groen zijn minimaal. Het grootste verschil tussen de goedkoopste en de duurste is maximaal €30 per jaar. We vergelijken de prijzen al sinds 2014 voor vier verschillende huishoudens.

Duidelijk wordt dat je niet kunt stellen, dat de één of de ander altijd de goedkoopste of de duurste is. Dat wisselt nogal eens. De prijzen worden 2 keer per jaar vastgesteld, uiteraard in het geheim, en het is iedere keer weer een verrassing. Noordelijk Lokaal Duurzaam kan over het geheel genomen uitstekend concurreren met de aanbieders van groene energie.  

Wist u dat groene stroom niet meer duurder is als grijze? Bij Essent krijg je exact dezelfde prijs voor groene en grijze energie. Bij Nuon is er nog een minimaal verschil van €0.003 voor stroom en 0.005 voor gas.